torsdag den 19. december 2013

Piratbamse med spilledåsePiratbamsen med spilledåsen er et af mine egne designs.  Det er det hidtil bedste og sjoveste projekt, jeg har lavet. Piraten spiller en dejlig melodi og er en julegave til Kaj.

6 kommentarer:

 1. Super flot!! Kaj er en heldig slyngel :-)

  SvarSlet
 2. Mega sej! Hvor er det nu, du har købt selve spille-mekanismen?
  Kærligst Rosa.

  SvarSlet
 3. Kære Heidi. Allerførst stort Tillykke med din blog, som jeg vil glæde mig til at følge. Da jeg også hækler en del. Og pirat Spilledåsen - åh den MÅ du producere mønster til - den er vidunderlig. Og mit barnebarn vil elske den. Og jeg ville rigtigt gerne være testhækler på den, hvis du skulle få brug for det. Du skriver bare til mig (susannem@thiassen.dk) eller til andet. Men den pratbamse er jeg vild med

  SvarSlet
 4. Det driller simpelthen hver gang jeg skal skrive kommentarer, da den Ligepludselig gør, at jeg ikke kan skrive mere - og så får jeg sendt før jeg er færdig med at skrive. ;-) men endnu engang Tillykke med din blog - og jeg mener seriøst, hvis du skulle få brug for en testhækler - skriver du bare. Og jeg vil sådan håbe du får lavet er mønster til pirat bamsen - du vil helt sikkert kunne sælge det via din blog. Denville jeg supergerne prøve at hækle. Den er bare fantastisk ;-)

  SvarSlet
 5. Rosa: Tak for rosen.Jeg har købt spilledåsen på www.egnedesign.dk. Den er nem at finde derinde. Den koster 135 kr. Jeg kan også anbefale de bjælder, de har på siden. Lyden er langt kraftigere en bjælder købt hos f.eks. Panduro.

  Susanne: Tak for velkomsten og de pæne ord. Jeg vil helt sikkert forsøge at lave et mønster til piraten. Det bliver dog nok ikke med det samme. Jeg har nemlig en hel række af ideer, jeg skal have prøvet af. Det kribler i hæklenålen efter at komme i gang med dem. Her vil jeg bestræbe mig på at lave opskrifter i takt med tilblivelsen af nye designs.Det kunne være fedt med en testhækler! Det kan være at jeg skriver, når jeg har en opskrift klar.

  SvarSlet
 6. Du skal være velkommen ;-) ville syntes det ville være sjovt at få lov til - og en ære ;-)

  SvarSlet