Hvem er jegJeg er billedkunstlærer og startede med at hækle, da jeg gik på barsel i efteråret 2012. 

Da min søn Kaj kom til verden, måtte jeg erkende, at jeg ikke længere havde tid eller overskud til at fordybe mig i en god bog eller i tegning og maleri.
Jeg besluttede mig derfor for at hoppe på en af de der sysler, som enhver husmor må have.
Stærkt inspireret af min kusine og mosters nørklerier, kastede jeg mig hovedkuls ud i at lære at hækle.
Min svigermor udstyrede mig med hæklenål str 3, en pose restgarn og Sys Fredens “Hækleskole”. Havde det ikke været for svigermors start-kit, havde jeg nok opgivet det hele. Man må jo vise sig som en værdig svigerdatter og så blev jeg ved og blev tilmed vild med det.
Det er skønt at have en hobby, man kan tage med sig alle steder. Det er praktisk at have en hobby, man kan lægge fra sig, når noget andet kræver ens opmærksomhed.
Og så kan man male med garn.
Det at finde på og skabe er en stor del af billedkunst og nu kan det kombineres med hækle. Det er jeg helt vild med.

Denne blog kommer derfor især til at omhandle mine egne designs. Til at starte med er de til inspiration, for jeg har endnu ikke lavet en DIY. Det kommer forhåbentlig, når jeg er kommet godt i gang som blogger.

Jeg hækler også efter opskrifter. Der er så mange flotte og geniale ting derude på nettet. Og så lærer man også en masse teknikker af at følge andres opskrifter.

God fornøjelse.

Heidi


7 kommentarer:

 1. Hej Heidi
  Du har hermed min tilladelse til at bruge mine monstermotiver i hæklearbejde. Det lyder vanvittigt spændende og jeg glæder mig til at se resultatet.
  venlig hilsen
  John Kenn

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Jeg glæder mig rigtig meget til projektet og er beæret over, at skulle formgive et af dine monstre. Jeg skal nok skrive, når der er kommet et monster ud af det.
   Mange hilsner Heidi

   Slet
  2. Så er det første udkast på et af dine monstre klar her på bloggen!

   Slet
 2. Hejsa.
  Kan man få opskriften til de fine små Turtles ??
  Hilsen Isabell
  spjat@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Isabell

   Du finder opskriften i bogen "Flere hæklede dyr" af Maja Hansen. Den kan sikkert lånes på biblioteket og ellers er den ikke så dyr at købe. Jeg kan varmt anbefale de andre opskrifter i den.

   Jeg må ikke selv udlevere opskriften.

   Mange hilsner Heidi

   Slet
 3. Hej skønne Heidi.

  Det er ved at være lidt tid siden, at jeg har været herinde og lure på dine fantastiske "mormor-syslerier". Hvor er det bare nogle skønne ting du efterhånden har fået lavet. Rigtig flot :-)

  Jeg har en lille udfordring til dig. Filippa har set nogle fine hæklede kager, som hun rigtig godt kunne tænke sig... ;-)

  Knus Tanja

  SvarSlet
  Svar
  1. Den udfordring tager jeg gerne op! Jeg har endda et par opskrifter og eller kan jeg freestyle lidt. Vil du sende et billede, så jeg ved netop hvilke kager hun har forelsket sig i? Det er sikkert cupcakes. : ) Og farveønsker. Glæder mig til vi ses i morgen!

   Slet